Reuzenrad huren ? Festival-wheel.nl !

Het reuzenrad "Festival-wheel" is natuurlijk te huur voor ieder denkbaar evenement.

Wij kunnen het reuzenrad op vrijwel iedere locatie plaatsen, daar waar een een normale vrachtwagen combinatie ook kan komen.

Het reuzenrad "Festival-wheel" is natuurlijk een graag geziene gast op een evenement. Het geeft uw festival net dat beetje cachet wat het misschien wel miste. Om het voor u, als opdrachtgever en organisator van een event zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben wij diverse opties om het reuzenrad op uw evenement te plaatsen.

* U kunt natuurlijk kiezen om het reuzenrad gratis aan te bieden aan de gasten van uw evenement, hiermee weet u zeker dat er zeer goed gebruik wordt gemaakt van het reuzenrad.

* Ook hebben wij diverse mogelijkheden om een groot deel van de huurprijs terug te verdienen doordat de bediening van het reuzenrad bijvoorbeeld consumptiemunten in neemt voor een ritje in het reuzenrad. In de meeste gevallen verdient het reuzenrad hiermee zichzelf weer terug en kost het u dus vrijwel niets om het reuzenrad op uw festival of evenement te plaatsen.

* Wat ook een mogelijkheid is ( mocht het beschikbare budget niet groot genoeg zijn om het reuzenrad volledig te huren ), is de optie om het reuzenrad op uw festival te plaatsen en omzet te genereren door de verkoop van ritkaartjes. Ook bij deze optie hebben wij diverse aanbiedingen.

Voor een vrijblijvende offerte voor het huren van het reuzenrad, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het contactformulier .