Reuzenrad Restaurant

Nieuw bij Festival-wheel.nl; het Reuzenrad Restaurant .

Een unieke beleving voor uw gasten, een echte trekpleister, volledig corona-proof en natuurlijk een hoge capaciteit.

Door de corona crisis zijn veel restaurant verplicht gesloten. Daarnaast zal er nagedacht moeten worden over de 1,50 meter samenleving. Dit houdt in dat ook restaurants, zodra deze open mogen, minimaal 1,50 meter afstand tussen de tafels moeten hebben. Voor veel restaurants wordt dit een groot probleem i.v.m. de beschikbare ruimte en weinig te plaatsen tafels voor de gasten.

Het inzetten van een draaiend restaurant, een Reuzenrad Restaurant , kan de oplossing zijn!

Hoe werkt het Reuzenrad Restaurant ?

Het reuzenrad wordt bijvoorbeeld geplaatst op de parkeerplaats van uw restaurant, de gasten mogen vanaf een menu kaart de bestelling plaatsen ( mogelijk per app op de telefoon ), een van onze medewerkers zorgt er voor dat de bestelling bij de gondel bezorgt wordt en vervolgens gaat het reuzenrad langzaam draaien zodat uw gasten van zowel het diner als het uitzicht kunnen genieten.

Nadat uw gasten zijn uitgegeten, wordt de gondel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hiermee is de gondel klaar voor het volgende gezin.

De voordelen van het Reuzenrad Restaurant .

Vanzelfsprekend trekt een reuzenrad de aandacht van uw gasten, daarnaast zult u ongetwijfeld ook de aandacht trekken van de ( lokale ) media. Een bijzondere manier om om te gaan met de corona crisis!

Voor meer informatie over het Reuzenrad Restaurant neemt u contact met ons op via het contact formulier.

Reuzenrad-restaurant

Dit mobiele restaurant is inzetbaar door de gehele BeNeLux en kan ook bij uw restaurant worden geplaatst!